Com Col.laborar

Les Gegantes de Catalunya s’estan organitzant per donar suport a les dones amb càncer de mama. Les voleu ajudar?

Som una colla gegantera, com podem ajudar? De dues formes. Organitzant actes de recollida de diners i/o participant en la trobada de gegantes que es farà a Barcelona. Poseu-vos en contacte amb nosaltres: us podem facilitar merchandising per vendre, donar idees d’activitats genials que es poden fer, i també podreu apuntar a les vostres colles i gegantes a la trobada prevista pel 20 de Novembre a l´Avda. Maria Cristina de Barcelona.

Som una organització, com podem ajudar? Podeu fer una aportació econòmica directa que us agrairíem fent-vos constar a la nostra llista de patrocinadors. També podeu organitzar actes de recollida de diners, i fins i tot ens podeu proporcionar material o objectes per a fires i esdeveniments.

Sóc un particular, com puc ajudar? Pots associar-te a les Gegantes amb tu, fer una contribució econòmica directa, participar de voluntari als nostres actes o simplement venint a l’octubre a Barcelona a donar suport a les gegantes i ballar amb elles!

Per poder col·laborar tan si és de forma particular com a través del projecte d’una colla gegantera, CONTACTA AMB NOSALTRES

  • Enviant-nos un correo a lesgegantesambtu@gmail.com, i així posant-nos en contacte amb nosaltres directament, per proposar una activitat o bé per fer voluntariat.
  • Consultar el calendari de les nostres activitats per venir a participar.

 

SUGGERÈNCIES D´ACTIVITATS A FER :

– Paradetes a les Fires d´Entitats.

– Tómbola benèfica (joguines, roba usada, llibres usats…)

– Caminades.

– Remullades solidàries (piscines municipals).

– Aperitius solidaris.

– Curses BTT.

– Campionats boxes.

– Jornades esportives (futbol, hànbol…)

– Xocolatades.

– Butifarrades.

– Inflables.

– Cant Coral.

– Concerts.

– Jornades de Zumba…

Entre tots farem cada dia el projecte una mica més gran!!

ilustra_2