El Nostre Projecte

Què és Les Gegantes amb Tu? Al novembre del 2015 a una gegantera de Sant Pere de Vilamajor li van diagnosticar càncer de mama. De forma espontània tot el seu entorn va començar a posar sobre la taula iniciatives per contribuir a lluitar de forma efectiva contra la malaltia i també donar suport a les malaltes. Per tal de coordinar aquestes idees es va constituir l’associació Les Gegantes amb tu.

Quins són els objectius? Són tres: donar a conèixer la malaltia, contribuir econòmicament a la recerca mèdica, i organitzar la trobada de Gegantes més gran que s’hagi fet mai, com a cloenda d´aquest projecte.

 On aniran els diners? El 90% del que es recapti anirà al projecte Estudi en profunditat de les alteracions moleculars del càncer de mama: Avaluació dels factors moleculars pronòstics i predictius de resposta a tractament diana contra el càncer de mama de la Vall d’Hebron Institute of Oncology, un dels centres de recerca oncològica més reconeguts. El 10% restant anirà a Oncovallés, Fundació d’Ajuda Oncològica, com a representant de l’ajuda més directa a les persones afectades de càncer i els seus familiars.

La volem ajudar de dues formes: educant i també recollint diners perquè el seu problema, i el de tantes altres dones, deixi de ser-ho.

Per fer-ho possible farem una sèrie d’activitats al llarg de l’any que culminaran a l’octubre amb la trobada de gegantes més gran que s’hagi fet mai, i que l’excusa no sigui cap altre que contribuir en la lluita pel càncer de mama.

ilustra_projecto